Τηλέφωνο: 210-5734785

           Ώρες: 9πμ-9μμ καθημερινά, Σάββατο 9πμ-5μμ

ΚΑΛΑΘΙ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η HiKo ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1991. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

Παρέχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής γύρω από το σπίτι και τον κήπο. Δημιουργώντας μια άνετη ατμόσφαιρα με προϊόντα που συνδυάζουν αρμονικά τη σκιά και το φως, σε ηλιοφάνεια και πράσινο, προστασία από αέρα και βροχή - αυτή είναι η πρόκληση που θέσαμε στον εαυτό μας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Υψηλή

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα και ένα πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης για απαιτητικούς πελάτες - είναι αυτό που αντιπροσωπεύει η HiKo.

100%

ΠΑΘΟΣ

Ενώ πολλοί ανταγωνιστές μιλάνε για την ποιότητα, η HiKo την παρέχει και το κάνουμε με πεποίθηση και πάθος.

Άψογη

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Οι τεχνικοί μας δίνουν έμφαση στην ποιότητα - εξυπηρετούν τον πελάτη.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Η HiKo παρέχει λύσεις προστασίας από ηλιακή ακτινοβολία. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας σημαίνει ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε σχεδόν κάθε επιθυμία. Έτσι, κάθε τέντα που φεύγει από εμάς είναι μια μοναδική δουλειά, προσαρμοσμένη στις προσωπικές σας επιλογές και τις συνθήκες του κτιρίου.

  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων
  • Οικολογικά Τεντόπανα
  • Αντοχή στο χρόνο
  • Ίνες νανοτεχνολογίας
  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Άμεση Εξυπηρέτηση
  • Εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα
  • 10 χρόνια εγγύηση HiKo

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Επισκευάζουμε πανιά που χρειάζονται ράψιμο ή πλύσιμο, καθώς και αντικατάσταση μηχανισμών, εξαρτημάτων και ηλεκτρικών μοτέρ. Έπειτα από επίσκεψη εξιδεικευμένου τεχνικού στο χώρο σας, αναλαμβάνουμε την πλήρη αφαίρεση και τοποθέτηση της τέντας ή του εξαρτήματος με την εγγύηση της εταιρείας μας.

ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Αποδοχή πληρωμών με κάρτα. Οποιαδήποτε πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω POS είτε στο κατάστημά μας είτε στο χώρο σας με την ολοκλήρωση της εκάστοτε εργασίας. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα έως 6 άτοκων δόσεων με χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ

Με κάθε νέα αγορά σας καλύπτουμε 10 έτη εγγύηση εγκατάστασης που περιλαμβάνει αντικατάσταση για όποια φυσική φθορά προκύψει στα αλουμίνια, σίδερα, εξαρτήματα, βίδες και γενικά ότι παράγεται στην εταιρεία μας. Επίσης έχετε από 5 έως 10 έτη εγγύηση σε όλα τα πανιά και ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία έχουν εγκατασταθεί από εμάς.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Καλέστε μας και κλείστε ραντεβού με την 1η επίσκεψη δωρεάν. Οι τεχνικοί μας θα έρθουν στον χώρο σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε και να μελετήσουν μαζί σας τις λεπτομέρειες της εργασίας που επιθυμείτε.